Hot summer: the latest trends and products in the sweets market
Innovation in the confectionery industry was not suspended during the epidemic – on the contrary, product development accelerated, according to the summer press event of the Association of Hungarian Confectionery Manufacturers. Domestic and foreign manufacturers have come up with exciting seasonal novelties, and the transformation of commercial channels and the modernization of production-logistics processes have accelerated.
Related news
Export champion with innovation in the sugar market curve – Budapest industry roundtable on the competitiveness of confectionery manufacturers
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Szamos Chocolate Gourmet Dessert Pistachio, 132 g
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Kifli.hu customers add 12,000 sweets to their carts every month
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Hungarian intermodal traffic is about to change pace
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Women make 89% of decisions, yet they feel ignored
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >On October 31, the Drought Protection Operational Team temporarily completed its work
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

