Hot summer: the latest trends and products in the sweets market
Innovation in the confectionery industry was not suspended during the epidemic – on the contrary, product development accelerated, according to the summer press event of the Association of Hungarian Confectionery Manufacturers. Domestic and foreign manufacturers have come up with exciting seasonal novelties, and the transformation of commercial channels and the modernization of production-logistics processes have accelerated.
Related news
Kifli.hu customers add 12,000 sweets to their carts every month
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >KitKat bar version has arrived – The iconic sweet is available in three flavors
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Half cake, half ice cream – Bocco d’Oro Cake Ice Cream has arrived!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Business sentiment improved slightly in September in the euro area and the EU
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Our food waste has decreased by a third in the last 8 years
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >PET bottles get a new look: 25% recycled content mandatory from January
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >