Mulled wine, pig cutting and champagne making at the Picnic in Etyek
In addition to traditional wine tastings, you can take part in pig cutting, and can get acquainted with the products of local craftsmen and the way to prepare them as well at the Picnic in Etyek during the weekend.

Rókusfalvy Pál, the main organizer of the Saturday event, told Kossuth Radio that the specialty of the Picnic in Etyek is that visitors can not only taste local delicacies, but also get to know the recipes at open workshops. (MTI)
Related news
Nébih: labeling errors found in dry rosé sparkling wines
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The heritage of flavors, tradition and innovation – Stühmer’s story that sweetened Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Close to consumers
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Signature 40 – the region’s new common language: An interview with founders Márton Nagy and Ádám Vaszary on the new dimension of the Signature Platform in 2026
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Superbrands celebrated again in 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Karácsonyi tv-reklámok 2025 – indul a közönségdíj szavazás
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
