Mulled wine, pig cutting and champagne making at the Picnic in Etyek
In addition to traditional wine tastings, you can take part in pig cutting, and can get acquainted with the products of local craftsmen and the way to prepare them as well at the Picnic in Etyek during the weekend.
Rókusfalvy Pál, the main organizer of the Saturday event, told Kossuth Radio that the specialty of the Picnic in Etyek is that visitors can not only taste local delicacies, but also get to know the recipes at open workshops. (MTI)
Related news
Nébih: Intensive reconnaissance revealed new areas infected with FD
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Zala gets a new identity: Hegyke wine opens a new chapter in Hungarian winemaking
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MOL Fresh Corner turns 10 – from Olympic champions to Tankcsapda, everyone celebrates the country’s most popular hot dog
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The FoodTechShow ended successfully
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Shanghai Fair Trade Show exhibition in Budapest – October 30-31.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >34 Hungarian exhibitors participate in ANUGA in Cologne
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >