Meat industrial traineeship days continue
The Food Industry Directorate of the National Chamber of Agricultural Economics (NAK) launches “Learn together!” programs on new topics based on membership requirements. During the professional days dedicated to the meat industry, the participants can expand their knowledge of dry goods production and the production of pickled meat products.
With the incorporation of earlier feedbacks, the “Learn Together” series of programs that was launched by the National Agency for Agrarian Economics (NAK) continues to provide the public knowledge of dry goods production and cured meat products.
Related news
NAK: Despite the bird flu epidemic, there will be no shortage of goose liver
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Good news: there will be no shortage of foie gras
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Strengthening breeding and deepening cooperation can give impetus to domestic goose production
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Coca-Cola HBC invests in Northern Ireland bottling line
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Germans demand trustworthy labels, prize those with 3d party endorsement
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Danish discounter Normal opens distribution centre in Spain
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
