The amount of food thrown away may increase in the coming years
According to a report by the Boston Consulting Group, the amount of food thrown away will increase by 1.9 percent worldwide by 2030 – piacesprofit.hu wrote.
The problem in developed countries is mainly occurs at retailing, but even more among consumers, mainly because they buy too much that they ultimately cannot consume or do not buy certain foods because they do not meet the aesthetic requirements. (piacesprofit.hu)
Related news
The global milk market is out of balance
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The K&H innovation index remained in a stable range
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Recent research: Hungarians believe these are essential parts of Christmas
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Premium drink, premium literature
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Responsible Gastro Hero Foundation: a sourdough and kombucha sharing campaign
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Style, language and tools
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
