M&S Expands Project To Convert Surplus Baguettes To Garlic Bread
UK retailer Marks & Spencer has announced that it is extending its initiative to turn unsold fresh bakery loaves into frozen garlic bread to 200 stores as part of its 2030 goal to halve food waste..
At the end of each day, unsold baguettes and boules at M&S stores are filled with garlic butter and frozen.
The process extends the shelf life of the item by 30 days, the retailer added.
ESM
Related news
Our food waste has decreased by a third in the last 8 years
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Blue Planet: food waste should be utilized as biogas or feed raw material even in the short term
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Nébih helps households with a menu planning publication to combat waste with a more conscious kitchen
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
MOL Fresh Corner turns 10 – from Olympic champions to Tankcsapda, everyone celebrates the country’s most popular hot dog
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >How to store eggs? – Useful tips from Nébih
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >VOSZ and MMESZ signed the Hungarian Energy Community Cluster Agreement
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >