M&S Expands Project To Convert Surplus Baguettes To Garlic Bread
UK retailer Marks & Spencer has announced that it is extending its initiative to turn unsold fresh bakery loaves into frozen garlic bread to 200 stores as part of its 2030 goal to halve food waste..
At the end of each day, unsold baguettes and boules at M&S stores are filled with garlic butter and frozen.
The process extends the shelf life of the item by 30 days, the retailer added.
ESM
Related news
Eurostat: nearly 130 kilograms of food per capita was wasted in the EU in 2023
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Our food waste has decreased by a third in the last 8 years
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Blue Planet: food waste should be utilized as biogas or feed raw material even in the short term
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The sales revenue of the animal and vegetable fats and oils product group increased the most
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Why buy Hungarian? Imported vs. domestic
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Temu and Shein’s European growth slows down
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
