Fish substitute from mushroom and sea algae?
Researchers at the Technical University of Denmark and Diego Prado, the chef a Copenhagen restaurant with 2 Michelin stars called Alchemist, have joined forces for developing a sustainable alternative to sea fish. Today Europe is exporting three times as much sea fish as it produces, while forecast is that demand for sea fish will double by 2050.
//
This article is available for reading on p 129 of Trade magazin 2022.08-09.
Related news
The number of alternative protein patents is skyrocketing
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >That’s how much a dinner in the country’s double Michelin-starred restaurant costs
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >For the first time in Croatia, a restaurant received two Michelin stars
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Industrial production is still declining in Hungary, but is already increasing in the EU
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >8 years, 200,000 guest nights: ALDI Travel celebrates its anniversary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >“Food is everything to us” – says Tesco’s new campaign focusing on excellent ingredients
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >