Fish substitute from mushroom and sea algae?
Researchers at the Technical University of Denmark and Diego Prado, the chef a Copenhagen restaurant with 2 Michelin stars called Alchemist, have joined forces for developing a sustainable alternative to sea fish. Today Europe is exporting three times as much sea fish as it produces, while forecast is that demand for sea fish will double by 2050.
//
This article is available for reading on p 129 of Trade magazin 2022.08-09.
Related news
The stars were shining bright
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The number of alternative protein patents is skyrocketing
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >That’s how much a dinner in the country’s double Michelin-starred restaurant costs
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Oatly Launches Ready-to-Drink Oat-Based Iced Coffees in the UK
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Colruyt expands health offering with self-testing kits
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Shared thinking, conscious renewal: the Hungarian retail real estate market has reached a turning point
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
