Fish substitute from mushroom and sea algae?
Researchers at the Technical University of Denmark and Diego Prado, the chef a Copenhagen restaurant with 2 Michelin stars called Alchemist, have joined forces for developing a sustainable alternative to sea fish. Today Europe is exporting three times as much sea fish as it produces, while forecast is that demand for sea fish will double by 2050.
//
This article is available for reading on p 129 of Trade magazin 2022.08-09.
Related news
The stars were shining bright
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Gordon Ramsay – no longer just a visitor
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The number of alternative protein patents is skyrocketing
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
CDs and DVDs are experiencing a renaissance at Vatera, but second-hand LEGO is the real star of this Christmas
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Christmas tree shopping is also going digital: demand for online ordering is growing rapidly
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >NGM and VOSZ cooperation agreement for the security of digital commerce
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
