FAO: do good, save food!
FAO has collected nine easy-to-learn tips in an info-graph, that would prevent from increase, but rather reduce the amount of food waste through our everyday decisions. It is worth re-think our current habits especially during the holidays when cooking and eating have a more prominent role.
The United Nations Food and Agriculture Organization (FAO) launched its global initiative to rationalize food waste in 2011. Since then, several nonprofit partners and companies have joined to the SAVE FOOD initiative.
Related news
FAO raises global cereal production forecast for 2025 to 2.971 billion tonnes
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >FAO: Global food prices fell in September
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Productivity and sustainability are necessary allies
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
K&H Analyst Commentary: Hungarian industry continues to decline
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >KSH: industrial production fell by 7.3 percent compared to the same period of the previous year and by 2.3 percent compared to the previous month
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >NGM: fixed 3 percent SME loan launched on October 6
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >