FAO: do good, save food!
FAO has collected nine easy-to-learn tips in an info-graph, that would prevent from increase, but rather reduce the amount of food waste through our everyday decisions. It is worth re-think our current habits especially during the holidays when cooking and eating have a more prominent role.
The United Nations Food and Agriculture Organization (FAO) launched its global initiative to rationalize food waste in 2011. Since then, several nonprofit partners and companies have joined to the SAVE FOOD initiative.
Related news
Sustainability in the pressure of time
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungarian food tracking development presented
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >All-inclusive buffets may be abolished in Turkey – a drastic step to curb food waste
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Margin freeze: prices of hundreds of products have decreased, the government may expand the scope
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Labour market trends in grocery retail
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Changing meat market: more cattle and pigs, less poultry processed in the first half of 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >