Extra hot flavours, extra high level of dedication
This year Gyulahús Kft. won the Hungarian Product Grand Prize for the 12th time – this time for their Gyulai extra hot sausage – we learned from marketing manager Éva Gila. This product contains both hot Hungarian pepper and chilli. It can be consumed by gluten- and lactose-sensitive people as well. The company is especially proud of the fact that in 2017 the council of the programme’s organisers rewarded their work with a Loyalty Prize. //
Éva Molnár, dr. Ernő Görgényi, Antal Bíró, Zoltán Hajduk, Éva Gila, Zsolt Daka
Related news
Gyulahús Kft. is implementing an investment of almost 4.5 billion forints.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Gyulahús Kft. – Combining tradition and excellent quality
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Salami brands: it is investment time
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
(HU) Továbbra is száguldanak az élelmiszeripari árak
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Another wave of food price increases could come due to EPR fees
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >KSH: in August, the foreign trade surplus for goods was 557 million euros, while imports were 4.1 percent lower than in the same period of the previous year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >