Extra hot flavours, extra high level of dedication
This year Gyulahús Kft. won the Hungarian Product Grand Prize for the 12th time – this time for their Gyulai extra hot sausage – we learned from marketing manager Éva Gila. This product contains both hot Hungarian pepper and chilli. It can be consumed by gluten- and lactose-sensitive people as well. The company is especially proud of the fact that in 2017 the council of the programme’s organisers rewarded their work with a Loyalty Prize. //
Éva Molnár, dr. Ernő Görgényi, Antal Bíró, Zoltán Hajduk, Éva Gila, Zsolt Daka
Related news
Gyulahús Kft. is implementing an investment of almost 4.5 billion forints.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Gyulahús Kft. – Combining tradition and excellent quality
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Salami brands: it is investment time
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Dr Zoltán Pogátsa on the Hungarian economy: neither the golden age, nor an apocalypse
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Eurozone GDP grew by 0.1 percent in the second quarter compared to the previous quarter
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >KSH: industrial production decreased by 1.0 percent compared to the same period of the previous year, expanded by 2.0 percent compared to the previous month
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >