Extra erős ízek, extra erős elkötelezettség

Szerző: jungandrea Dátum: 2017. 09. 23. 17:59

– A Gyulahús Kft. az idén a 12. Magyar Termék Nagydíj büszke tulajdonosa, ebben az esztendőben a Gyulai Extra erős kolbász nyerte el e kitüntető címet – tájékoztat Gila Éva, a Gyulahús Kft. marketing menedzsere. – A bükkfán füstölt, hagyományos technológiával készült szárazkolbász az igazán csípős ízek kedvelőinek ajánlott. A marhahúst is tartalmazó páros kolbász jó választás mindazoknak, akik szeretik a chili és az erős paprika izgalmas kombinációját. A kolbász elsődleges csípősségét az erőspaprika, utólagos erejét a chili adja. Jellegénél fogva glutén- és laktózmentes készítmény. Külön öröm számunkra, hogy a Gyulahús Kft. eredményeit értékeli a Kiírók Tanácsa. 2015-ben a Gazdaságért Nívódíjat Társaságunk számára ítélték meg, majd 2017-ben a Kiírók Tanácsa Hűségdíjjal ismerte el tevékenységünket, így az elmúlt évek alatt ez a harmadik különdíjunk. Ezek az elismerések fontosak mind kollégáink, mind szűkebb és tágabb környezetünk számára, hisz független szakértők adnak véleményt termékeinkről, ami erősíti a Gyulai márka értékét. Jó iránytű arra, hogy figyelemmel kísérjük a fogyasztók igényeit, gondolatait, ami elengedhetetlen elem a termékfejlesztésben. //

Molnár Éva, kereskedelmi vezető, dr. Görgényi Ernő, Gyula Város polgármestere,


Bíró Antal, termelésvezető, Hajduk Zoltán, szárazáru-üzemvezető,

Gila Éva, marketing manager, Daka Zsolt, a Gyulahús Kft. ügyvezetője

Kapcsolódó cikkeink