European overview of fish production

Hungarian fish production increased by 12 percent in 2010
The volume of fish production in Europe has increased enormously in recent times. Between 2011 and 2019, several European countries recorded significant increases of over 10 percent, although there were also countries with a similarly significant decline in production, according to Eurostat. (Szedlák Levente, agrarszektor.hu)
Related news
Double price, changing demand: the domestic carp market is on a new path
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Tradition and health on the holiday table – at least let’s eat fish at Christmas!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >There will be no shortage of high-quality Hungarian fish, according to professional organizations
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Crowds return to stores: margin cap and year-end preparations drive retail traffic
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The second big rush in department stores comes between the two holidays
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Pensioner food vouchers can be redeemed until December 31st
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
