European overview of fish production

Hungarian fish production increased by 12 percent in 2010
The volume of fish production in Europe has increased enormously in recent times. Between 2011 and 2019, several European countries recorded significant increases of over 10 percent, although there were also countries with a similarly significant decline in production, according to Eurostat. (Szedlák Levente, agrarszektor.hu)
Related news
The fish stocking season in Lake Balaton begins, the chances of catching fish are improving
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Continues to promote fish consumption
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The “Catch it!” fish consumption promotion campaign is launched again
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
What is the optimal protein-fat-carbohydrate intake?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Get ready to face it!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >ifo: Business sentiment improved in Germany
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
