NRA releases guidance for restaurant reopenings
The National Restaurant Association released guidelines to be used in conjunction with the instructions that restaurant operators receive from authorities during their re-opening phase-in.
The guidance is a basic summary of recommended practices that can be used to help mitigate exposure to the COVID-19 virus. It focuses on food safety, cleaning and sanitizing, employee health monitoring and personal hygiene, and social distancing.
Chain Storeage
Related news
Recent research: guests avoid restaurants with poor restroom conditions
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Body Shop returns to Belgium and Switzerland
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Varjú is waiting for you in the VarjúVár!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The FoodTechShow ended successfully
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Shanghai Fair Trade Show exhibition in Budapest – October 30-31.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >34 Hungarian exhibitors participate in ANUGA in Cologne
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >