NRA releases guidance for restaurant reopenings
The National Restaurant Association released guidelines to be used in conjunction with the instructions that restaurant operators receive from authorities during their re-opening phase-in.
The guidance is a basic summary of recommended practices that can be used to help mitigate exposure to the COVID-19 virus. It focuses on food safety, cleaning and sanitizing, employee health monitoring and personal hygiene, and social distancing.
Chain Storeage
Related news
Hooters is back: the legendary waitresses are once again the essence of the brand
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Recent research: guests avoid restaurants with poor restroom conditions
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Body Shop returns to Belgium and Switzerland
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The Great Plain Small-Scale Producers Expo took place with more than 110 exhibitors and 750 visitors
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Entries are now open for two prestigious wine competitions in Strasbourg
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Badacsony’s successes at the Vince Gala
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
