Étterem-újranyitások: útmutatót adott ki az NRA
Útmutatót tett közzé az éttermek számára A Nemzeti Étterem Szövetség (NRA). A dokumentumban azok az instrukciók találhatóak, amelyeket az éttermeket üzemeltetőknek be kell tartaniuk az újranyitás időszakában.
Az irányelvek ajánlott gyakorlatokat sorolnak fel, amelyek elsősorban az élelmiszerbiztonságra, a takarításra és a fertőtlenítésre vonatkoznak, valamint a dolgozók egészségügyi állapotának megfigyelésére, a személyes higiéniára és a távolságtartásra.
Chain Storeage
Kapcsolódó cikkeink
Kétszámjegyű forgalomnövekedést tervez a Gundel Étterem idén
Kétszámjegyű, 20 százalékos forgalomnövekedést tervez a Gundel Étterem üzemeltetője idén…
Tovább olvasom >Ezért járnak télen étterembe a magyarok, és ennyit költenek – reprezentatív felmérés
A magyarok többsége télen legalább egyszer elmegy étterembe, amit leginkább…
Tovább olvasom >A vendégek szeretete
A régi budai VakVarjú étterem vendégeinek kedves gondolataival és fotóival…
Tovább olvasom >További cikkeink
Teltházas a Rossmann Expója Szegeden
A tavalyi első, nagy sikerű Beauty Expo után, melyet Budapesten…
Tovább olvasom >Badacsonyi borok zajos sikere a New Yorkban
A Badacsonyi borvidék legnagyobb szabású eseménye immáron tizenharmadik alkalommal költözött…
Tovább olvasom >Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban
Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a…
Tovább olvasom >