The Bocuse d'Or Gastro Tour has been launched
The Bocuse d'Or Gastro Tour was launched on Friday with the special supper of Molnár Gábor chef, who reached the 13th place at the 2015 Cooking Olympics.
Gulyás Eszter and Molnár Gábor
The series of events are organised by the Bocuse d'Or Academy and consists of 9 sessions in 9 months. The Bocuse d'Or Gastro Tour intends to provide an opportunity for competitors – who will compete in the national semi finals of the European competition – to show the highest Hungarian Fine Dining Cuisine. The first stage of the exclusive dining experience grand tour was held at the Szidónia Castle Hotel.
Related news
MOL Fresh Corner turns 10 – from Olympic champions to Tankcsapda, everyone celebrates the country’s most popular hot dog
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Palóc soup is not palóc – this is how one of the iconic dishes of Hungarian gastronomy was born
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >European Rabbit Meat Days on October 4-5, 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Huge result: more Michelin recognition for Hungarian restaurants and hotels than ever before
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Budapest on Condé Nast Traveller’s top list: the capital is 19th among the best cities in Europe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Marriott launches its outdoor-focused brand: Outdoor Collection by Marriott Bonvoy
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >