The Bocuse d'Or Gastro Tour has been launched
The Bocuse d'Or Gastro Tour was launched on Friday with the special supper of Molnár Gábor chef, who reached the 13th place at the 2015 Cooking Olympics.
Gulyás Eszter and Molnár Gábor
The series of events are organised by the Bocuse d'Or Academy and consists of 9 sessions in 9 months. The Bocuse d'Or Gastro Tour intends to provide an opportunity for competitors – who will compete in the national semi finals of the European competition – to show the highest Hungarian Fine Dining Cuisine. The first stage of the exclusive dining experience grand tour was held at the Szidónia Castle Hotel.
Related news
The 10th Italian Gastronomy Week has begun – a celebration of Italian flavors, culture and innovation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MOL Fresh Corner turns 10 – from Olympic champions to Tankcsapda, everyone celebrates the country’s most popular hot dog
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Palóc soup is not palóc – this is how one of the iconic dishes of Hungarian gastronomy was born
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
NKFH: air passengers received more than 15 million forints in compensation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) A Walmart vadorzói – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Halleges – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

