A Food Chain Safety Department was created at the Szent István University
The National Food Chain Safety Office (Nébih) and the Veterinary Science Faculty of the Szent István University signed a cooperation agreement on the creation of a field Food Chain Safety Department – the Nébih told MTI on Wednesday.
The most important objective of the new department is the training of professionals with adequate practical preparedness and to promote scientific research to ensure the high-level supply of the food supply chain management tasks – the communication reveals. (MTI)
Related news
Festive menu planning made easy with Nébih’s No Leftovers portion calculator
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Organic farming on a growth trajectory, the size of the eco-area is now stable at over 300 thousand hectares
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Food waste in Hungary has dropped by a third in eight years
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Extended margin squeeze begins – 13 more products will be subject to regulation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Cheese prices may rise: semi-hard varieties are exempt from margin restrictions
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >From Monday, the SZÉP card can be used again to purchase cold food
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >




