Challenges in the food industry in the light of marketing innovation
The leaders of domestic and international companies met on 28th August at the second Education & Cooperation meeting of professionals at the Szent István University, organized by the the Faculty of Food Sciences (SZIE ÉTK).
The main objective of the meeting is to establish an informal dialogue between the government, business community, professional organizations and the higher education institutions so that food science students to have competitive knowledge when graduating from the university. The invited guest of honor this year was Prof. Dr. Howard Moskowitz.
Related news
With a competitive agriculture for the development of rural regions
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >German retail sales fall more than expected in July
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The government is committed to supporting domestic processing plants
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Consumer centricity is key to private label growth – PLMA Summit in Copenhagen
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Only Free Autumn Festival kicks off with a Guinness record attempt and charity
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The 2025 Green Awards have been presented
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >