Challenges in the food industry in the light of marketing innovation
The leaders of domestic and international companies met on 28th August at the second Education & Cooperation meeting of professionals at the Szent István University, organized by the the Faculty of Food Sciences (SZIE ÉTK).

The main objective of the meeting is to establish an informal dialogue between the government, business community, professional organizations and the higher education institutions so that food science students to have competitive knowledge when graduating from the university. The invited guest of honor this year was Prof. Dr. Howard Moskowitz.
Related news
Agricultural foreign trade surplus decreased in the first three quarters of 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Food industry loan portfolio increased by 3.9 percent in the third quarter of 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >What are you eating today? – Focus on food packaging
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Signature 40 – the region’s new common language: An interview with founders Márton Nagy and Ádám Vaszary on the new dimension of the Signature Platform in 2026
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Superbrands celebrated again in 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Karácsonyi tv-reklámok 2025 – indul a közönségdíj szavazás
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
