Sága entered the market with an E-number-free sausage
Sága Foods is the first among the large domestic manufacturers to offer customers an E-number-free sausage. The Füstli Natural, which is free of many allergens, does not use E-labeled food additives. In addition Sága entered the dry goods market with turkey salami and turkey snacks as well.
In the large-scale production of processed meat products, the use of food additives, or substances known to consumers as the E-number, is almost inevitable. However, the growing consumer demand for free products has encouraged Sága to seek a whole new way of product development.
Related news
Institute of Agricultural Economics: poultry meat exports increased, pork meat exports decreased
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The number of cattle slaughters increased by almost a quarter
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Pork sector first half of 2025: increasing slaughter, shrinking Hungarian exports
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Retail sales in a trap of uncertainty
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Giving Friday: charity instead of promotions, dm donates 42 million forints
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >New PENNY store opens in Tab
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
