Carrefour Cuts Salt From Some Bakery Items By 25%
French retailer Carrefour has announced that it has reduced the salt content in some of its bakery items by 25% in a bid to tackle excessive salt consumption.
The retailer introduced salt from calcium- and potassium-rich sea minerals to achieve this target without compromising on the taste and flavour of some of its breads.
The new recipe was tested in its hypermarkets in Les Ulis, in the south-western suburbs of Paris, for three months on six of its speciality breads, Carrefour added.
ESM
Related news
Research: this is how Hungarians buy fine pastries
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Saadé Family Becomes Carrefour’s Second-Largest Shareholder
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Grupo Carrefour Brasil Introduces Sustainable And Traceable Beef
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Food waste in Hungary has dropped by a third in eight years
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The decade of uncertainty
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >IFA 2025: Haier Europe shapes the future with AI
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
