Csökkenti pékárui sótartalmát a Carrefour
Huszonöt százalékkal csökkentette egyes pékáruinak sótartalmát a Carrefour. A francia kiskereskedő a túlzott sófogyasztás ellen szeretne tenni a lépéssel.
A Carrefour kalciumban és káliumban gazdag sót vezetett be egyes kenyereinél annak érdekében, hogy a sómennyiséget csökkentse, ám a megszokott ízt ne változtassa meg.
Az új receptet Les Ulisban található üzleteiben tesztelte, valamint Párizs dél-nyugati külvárosában.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
A csirkék jóllétéért szigorít a Carrefour
Javítana szabályozásán a Carrefour annak érdekében, hogy a saját márkás…
Tovább olvasom >A kis, helyi termelőket támogatja a Carrefour
A Carrefour új kezdeményezést indított, hogy támogassa a francia helyi…
Tovább olvasom >Újraírja saját márkás zöldségalapú italainak receptjeit a Carrefour
Megváltoztatta a Carrefour Spanyolország Sensation brand alatt futó, saját márkás…
Tovább olvasom >További cikkeink
Az Aldi is támogatja dolgozói beoltását az USA-ban
Több amerikai kereskedőhöz hasonlóan az Aldi U.S. is bejelentette, hogy…
Tovább olvasom >Itt a tehénbarát tej: élesztőből készül!
A Tel Avivi Egyetem kutatói hamarosan bemutatnak egy olyan módszert,…
Tovább olvasom >Zéró karbonkibocsájtású tejgazdaságot nyit a Nestlé Dél-Afrikában
Megnyitja első zéró karbonkibocsájtású tejgazdaságát a Nestlé. A Skimmelkrans Net…
Tovább olvasom >