We dig hot flavours!
Hungarians can’t imagine cuisine without hot flavours.
This article is available for reading in Trade magazin 2023/10.
About three quarters of the population eat some kind of hot food at least once a week. It is striking that younger consumers have a strong affinity for such foods and condiments, and are really open-minded and experimental in this respect, reveals a large-scale online survey with nearly 4,000 respondents by Univer Product Zrt. //
Related news
Chocolates at the starting line
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Sweet Anna, who turns thirty this year, celebrates at the Anna Ball
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >They don’t leave you in the sauce
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Prestigious cocktail competition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >You can now order exotic rides from Uber
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Table reservations have started for the autumn National Restaurant Week
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >