Free-from only
In February the METRO Gastro Academy hosted the 6th edition of the Free-from Vegan Chef of the Year competition. All the dishes and desserts prepared in the competition are gluten-, sugar- and dairy-free and vegan. The competition, organised by Free-from Only, seeks to raise awareness of the importance of an allergen-free, healthy diet. Fanni Dömös finished first in the amateur category and Dávid Molnár from Rézkakas Bisztró won among professional chefs.
This article is available for reading in Trade magazin 2024/4
//
Related news
Registration opens for the national competition for young chefs
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Italian cuisine 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Sustainable gastronomy
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Csodásmagyarország.hu has conducted a survey of the most beautiful viewpoints in Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Egy ravioli, amit látni kell – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) A nap mondása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >