Free-from only
In February the METRO Gastro Academy hosted the 6th edition of the Free-from Vegan Chef of the Year competition. All the dishes and desserts prepared in the competition are gluten-, sugar- and dairy-free and vegan. The competition, organised by Free-from Only, seeks to raise awareness of the importance of an allergen-free, healthy diet. Fanni Dömös finished first in the amateur category and Dávid Molnár from Rézkakas Bisztró won among professional chefs.
This article is available for reading in Trade magazin 2024/4
//
Related news
METRO’s Tasty Hungary initiative has been launched
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Italian cuisine 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Metro opens new logistics centre near Bucharest
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Splash-free urinal
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A new favorite is coming: the exciting collaboration between Gallio and Bamba Beef Burger
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Mid-morning and afternoon snacks characterise Generations Y and Z
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

