Cooking meat from Piemonte
In 2018 Torino will host the European final of the Bocuse d’Or international chef competition. The event will be organised on 11-12 June and Hungary’s representative will be Ádám Pohner, sous chef of Kistücsök in Balatonszemes, with Richárd Csillag as his commis. For preparing the meat dish chefs will have to use meat from Italy’s Piemonte region. //
Related news
Bocuse d’Or: Thirteenth place and special award for best dish for Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Hungarian Bocuse d’Or team’s promotional film – Video of the day
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Historic victory at the Young Chef World Championship
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
(HU) Szedreskosártorta – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) A verhetetlen páros visszatér!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Kényelmesen víz alatt és víz felett – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >