Piemontei húsokkal főznek

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2018. 03. 14. 13:46

2018-ban az olaszországi Torinóban rendezik a Bocuse d’Or nemzetközi szakácsverseny európai döntőjét. Mint ismeretes, Magyarországot a június 11–12-én rendezett versenyen Pohner Ádám, a balatonszemesi Kistücsök étterem séfhelyettese és commis-ja, Csillag Richárd (képünkön) képviseli – párosunk az első napon negyedikként kezdi meg munkáját. A verseny kötelező hozzávalói ezúttal is vendéglátó ország alapanyagai lesznek, a szakácsoknak a hústálhoz idén a Fassona Piemontese marhafilét, valamint piemonti borjúmirigyet kell használniuk.

A torinói kontinensbajnokság zsűrijének elnöki tisztét Széll Tamás, a 2016-os Bocuse d’Or Europe győztese tölti be. //

Kapcsolódó cikkeink