Budapesti Téliszalámi is getting a revamp
Eredetvédett recept alapján készített, különleges ízvilágú, oltalom alatt álló földrajzi jelzésű terméket állítottak elő a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Karának munkatársai a Földművelésügyi Minisztérium Élelmiszeripari Főosztályának szakmai támogatásával. Ennek eredményeként megőrizték a méltán híres eredetvédett Budapest Téliszalámit, melynek újbóli premierjére a mai napon került sor, a SPAR Magyarország Kft. közreműködésével. Az Egyetem Élelmiszertudományi Kara által készített eredetvédett szalámi füstölt, sertéshúsból, szalonnából, természetes alapanyagokból, fűszerekből, nemespenészes érleléssel, hidegfüstöléssel készül.
The oroginal, protected brand Budapesti Téliszalámi is getting a new kick, thanks to the experts of Szent István University, with the co-operation of SPAR Hungary.
Related news
Related news
The amount of subsidies from the Széchenyi Card Program reached 100 billion forints
The Széchenyi Card Program significantly contributes to strengthening the competitiveness…
Read more >DélKertész: Healthy snacks, happy children – this is how more vegetables will be included in the box from September this year
As September rolls around, school desks and lunch boxes fill…
Read more >SZ. Variant plans to expand based on the export market
Sz. Variáns Kft., a premium packaging manufacturer in Debrecen, is…
Read more >