Budapesti Téliszalámi is getting a revamp
Eredetvédett recept alapján készített, különleges ízvilágú, oltalom alatt álló földrajzi jelzésű terméket állítottak elő a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Karának munkatársai a Földművelésügyi Minisztérium Élelmiszeripari Főosztályának szakmai támogatásával. Ennek eredményeként megőrizték a méltán híres eredetvédett Budapest Téliszalámit, melynek újbóli premierjére a mai napon került sor, a SPAR Magyarország Kft. közreműködésével. Az Egyetem Élelmiszertudományi Kara által készített eredetvédett szalámi füstölt, sertéshúsból, szalonnából, természetes alapanyagokból, fűszerekből, nemespenészes érleléssel, hidegfüstöléssel készül.
The oroginal, protected brand Budapesti Téliszalámi is getting a new kick, thanks to the experts of Szent István University, with the co-operation of SPAR Hungary.
Related news
Related news
Pork, wet towel, tricks – this is how Hungarians grill!
Summer is in full swing, grills are constantly working, and…
Read more >Máté Préda is the new head of DODO in Hungary
DODO, a provider of last-mile smart logistics services, has appointed…
Read more >Order food instead of room service – lángos is delivered to your home
More and more tourists are ordering food to their accommodation,…
Read more >