The Hungarian Food Book has been expanded
The legislators supplemented the FVM Decree 1BB52/2009 (XI.12) with Annex 41 on smoked paprika. This was done by Decree 8/2020 of the Minister of Agriculture, promulgated on 25 March, which entered into force on 28 March.
image: rubinpaprika.hu
The ground smoked paprika was also included in the Hungarian Food Book – the National Chamber of Agriculture (NAK) wrote. Decree 8/2020 of the Minister of Agriculture laid down the following mandatory quality parameters for smoked paprika:
Products other than those specified in the regulation may be produced until 28 March 2022 and placed on the market until the end of their quality period. (agrarszektor.hu)
Related news
Autumn harvest nears end in Békés County
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The FoodTechShow ended successfully
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >More and more farmers see opportunities in pumpkin cultivation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Refreshing dreams, sour reality
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Trade isn’t an obstacle – it can also be a tool for sustainability
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Knowledge transfer and agricultural digitalization: Széchenyi István University and Magro.hu sign cooperation agreement
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >