Bocuse d’Or – Florent Suplisson: the Hungarian gastronomy has developed enormously

Florent Suplisson: Hungarian gastronomy has developed a lot
Florent Suplisson reminded that for the first time in the history of Bocuse d’Or Europe, Budapest may host the final for the second time.
The first continental final, held in Budapest in 2016, was won by the Hungarian competitor Széll Tamás – the French expert recalled, adding that this success had greatly contributed to the international recognition of Hungarian gastronomy. (MTI)
Related news
Palóc soup is not palóc – this is how one of the iconic dishes of Hungarian gastronomy was born
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >European Rabbit Meat Days on October 4-5, 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A taste journey at Auchan: customers are welcomed with the cuisines of 13 nations
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
34 Hungarian exhibitors participate in ANUGA in Cologne
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >What’s new and new topics at FRUIT LOGISTICA 2026
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >