Bocuse d’Or – Florent Suplisson: the Hungarian gastronomy has developed enormously

Florent Suplisson: Hungarian gastronomy has developed a lot
Florent Suplisson reminded that for the first time in the history of Bocuse d’Or Europe, Budapest may host the final for the second time.
The first continental final, held in Budapest in 2016, was won by the Hungarian competitor Széll Tamás – the French expert recalled, adding that this success had greatly contributed to the international recognition of Hungarian gastronomy. (MTI)
Related news
Budapest’s historic restaurant reopens
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Barnabás Hack proves with three dishes: holiday cooking is not just for moms
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Green public procurement workshop to spread good practices in green public procurement
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The awards for the Excellent Hungarian Honey of the Year competition were presented
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Munkácsy’s Ecce Homo painting is being built from LEGO bricks in Debrecen
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
