When Bocuse winners meet
In September Christian André Pettersen from Norway gave a cooking demonstration and workshop for Hungarian chefs at METRO’s knowledge centre, and together with Bence Dalnoki he prepared a six-course tasting menu at a private dinner.

Christian André Pettersen and Bence Dalnoki inspired each other to create a memorable menu
This article is available for reading in Trade magazin 2024/11
The dinner was also a creative workshop, where the two talented young Bocuse d’Or winner chefs inspired each other to create a memorable menu, using quality ingredients from the wholesaler. //
Related news
Some of SIRHA’s partners
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Supply is already given
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Roland Kelemen wins the Hungarian final of the Bocuse d’Or again
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
A new era in Budapest’s tourism management: the capital’s TDM model is transforming
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Five critical mistakes that Hungarian companies still make when it comes to business travel
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

