When Bocuse winners meet
In September Christian André Pettersen from Norway gave a cooking demonstration and workshop for Hungarian chefs at METRO’s knowledge centre, and together with Bence Dalnoki he prepared a six-course tasting menu at a private dinner.

Christian André Pettersen and Bence Dalnoki inspired each other to create a memorable menu
This article is available for reading in Trade magazin 2024/11
The dinner was also a creative workshop, where the two talented young Bocuse d’Or winner chefs inspired each other to create a memorable menu, using quality ingredients from the wholesaler. //
Related news
Roland Kelemen wins the Hungarian final of the Bocuse d’Or again
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Sustainable gastronomy
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Registration opens for the national competition for young chefs
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Szallas.hu: Eger, Miskolc and Nyíregyháza are the most popular during the autumn break
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The best in business tourism were awarded again this year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Balaton Tourism Association: 1,500 service providers await their guests on the long weekend of October 23
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

