When Bocuse winners meet
In September Christian André Pettersen from Norway gave a cooking demonstration and workshop for Hungarian chefs at METRO’s knowledge centre, and together with Bence Dalnoki he prepared a six-course tasting menu at a private dinner.

Christian André Pettersen and Bence Dalnoki inspired each other to create a memorable menu
This article is available for reading in Trade magazin 2024/11
The dinner was also a creative workshop, where the two talented young Bocuse d’Or winner chefs inspired each other to create a memorable menu, using quality ingredients from the wholesaler. //
Related news
Registration opens for the national competition for young chefs
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The first 25 years of KÖZSZÖV
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Aluminium-like glitter in brand building
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Prestigious cocktail competition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >You can now order exotic rides from Uber
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Table reservations have started for the autumn National Restaurant Week
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >