Blokkk.com: Summer is summer in the restaurant
    🎧 Hallgasd a cikket:
    
    
    
    
    
    
    
  
  July also brought the usual year-on-year peak to catering, with online cashier data 10% more than in the summer before the epidemic. Of course, the restaurant does not miss the increase either, as it has neatly carved out the increase in the amounts left at the lord’s in terms of the portions consumed.
 
Related news
AI agents in hospitality
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >September heat was golden for partygoers and caterers
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >ProForm Ltd. expands with a new product range and sales channel: Swedish bowls for catering and home consumption
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
			
				More related news >			
                                
		Related news
New food certification for products free from ultra-processed ingredients
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Sausages, salamis, tactics
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >K&H: once again Hungary’s best sustainability bank
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
 
                     
                     
                     
					 
					 
					
