Big fish!
Dániel Szűcs of BGE KVIK has won the Central European leg of the Olivier Roellinger chef competition in the student category. The contest’s theme was sea fish and fruits of the sea. 2016 was that first year that not only young French and Spanish chefs were competing, but talents from 30 countries of 4 regions. BGE KVIK’s deputy head of department Dr Dénes Sándor helped the young chef’s preparation for the competition.
Related news
Good performance at the Bocuse d’Or
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Modern research equipment at the Department of Hospitality of KVIK
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Young chefs competition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Szallas.hu: in the last weeks of the year, about half of the guests stay in wellness accommodation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >More than half of hoteliers plan to implement AI in the next year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >KTH: Kisfaludy Tourism Credit Center’s loan interest rates have been reduced to 2.5 percent
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >


