This year’s barbecue season will be irresistible
Although there is not as much tradition in Hungary as in some western countries, grilling and gourmet snacks are more and more popular in our country.
At the same time, in addition to meat, many people want something different, lighter new flavors. For them, one of Hungary’s leading cheesemaker has invented the barbecue version of the Tihany and Caravan brands, which can be tasted by the consumers in three new tastes this year.
Related news
Pork, wet towel, tricks – this is how Hungarians grill!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Savencia closes its processed cheese production plant in Répcelak
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Garden & grill – seasonal momentum at Auchan
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
You can save a lot with Árfigyelő in the last days before Christmas
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >25,000 packages of donations will reach people in need as a result of the 2025 Joy of Giving! fundraising campaign
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Kifli.hu customers spend more than 60,000 baskets on szaloncukor
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
