This year’s barbecue season will be irresistible
Although there is not as much tradition in Hungary as in some western countries, grilling and gourmet snacks are more and more popular in our country.
At the same time, in addition to meat, many people want something different, lighter new flavors. For them, one of Hungary’s leading cheesemaker has invented the barbecue version of the Tihany and Caravan brands, which can be tasted by the consumers in three new tastes this year.
Related news
Pork, wet towel, tricks – this is how Hungarians grill!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Savencia closes its processed cheese production plant in Répcelak
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Garden & grill – seasonal momentum at Auchan
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
This is how PENNY’s opening hours will be on the October and November holidays
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The conscious skin care manual from Rossmann and Krémmánia has arrived
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >LG showcases antimicrobial material at K Show in Germany
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >