The EU is introducing stricter limits for the carcinogen content of foods
According to a Commission decision based on many years of scientific research, maximum levels of carcinogenic cadmium in fruit, vegetables, cereals and oilseeds should be reduced by commodity producers, as should lead, in infant formulas and follow-on formulas. In addition, the committee set a new maximum level for lead in forest mushrooms, spices and salt. (MTI)
Related news
The European Commission has proposed the adoption of trade agreements with Mercosur countries and Mexico
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Farmers’ interests must be protected by joint efforts
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Toxic mycotoxins may be present in an increasing number of foods
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
FAO food price index remained essentially unchanged in August
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Five microtrends rewriting green claim strategies
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Christmas starts in the kitchen
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >