The consumption of meat can continue to decrease in the EU countries
In agriculture, emissions of greenhouse gases (GHG) are expected to decline slightly by 2025, through the expected decline in cattle breeding – the agrarszektor.hu cites the European Commission.
It is estimated that cow manure causes mainly the global temperature rise as its decomposition products, methane and nitrous oxide are released. According to the experts of the European Commission the GHG emissions will decline by 1.6 percent between this year and 2025 in which the emission of the cattle sector will decrease by 6 percent. (blog.syngenta.hu, agrarszektor.hu)
Related news
Seed Association: Organic farming on a growth path
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Csaba Gyuricza: Farmers cannot afford to wait
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MATE researchers have found a solution for the utilization of mycotoxin-contaminated corn
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Premium drink, premium literature
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Responsible Gastro Hero Foundation: a sourdough and kombucha sharing campaign
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Style, language and tools
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >


