DairyX makes a breakthrough in dairy-free casein production
Israeli start-up DairyX Foods has made great progress in the production of dairy-free dairy products.
This article is available for reading in Trade magazin 2024/11
The company has developed a new technology to make casein products that can self-assemble into micelles, the primary building blocks of dairy products. DairyX’s new method enhances the gelation of casein micelles, allowing manufacturers to produce firm, stretchy and creamy products similar to traditional dairy products. //
Related news
Responsible Gastro Hero Foundation: a sourdough and kombucha sharing campaign
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >It took just one day for vegans to stop looking like hippies – this is what the Vegan Summit Budapest was like
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Plant-Based Protein Sales Resurge In K-Food Stores
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Premium drink, premium literature
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Responsible Gastro Hero Foundation: a sourdough and kombucha sharing campaign
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Style, language and tools
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
