Washington requires restaurants to keep log of dine-in customers
The state of Washington is requiring restaurants to keep a 30-day log of all on-premise customers, including their emails or phone numbers and the time they arrived, according to a guidance document Governor Jay Inslee’s office unveiled on Monday. These measures are part of Phase 2 of restaurant reopenings in Washington. Collecting such records will facilitate contact tracing and help better determine who may have come into contact with someone diagnosed with the virus.
Related news
Magazine: László Krisán: “Everyone has their share of responsibility in crisis management”
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Balázs Győrffy: “Food industry is a sector of strategic importance”
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Magazine: FMCG: First the pandemic, then the price increase
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Tokaj Wine Region Heritage Day is a shared celebration and responsibility
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >For the twenty-ninth time, “Hungarian forests open their gates wide”
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Accommodations are selling out quickly for the winter season
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >