Cell-based cocoa to save the chocolate industry?
Finnish food industry giant Fazer has begun researching cell-based chocolate, in order to be able to cultivate confectionery ingredients without the need for traditional farming inputs in the future. Cellular agriculture means biological production instead of farming. Heli Anttila, Fazer’s vice president of product development: “This is a long-term project, aiming at the future. Managing traditional cocoa sustainably is Fazer’s first and foremost priority, but we want to explore and innovate for the future too.”
//
Related news
New technology could revolutionize cocoa production
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Nestlé develops novel technique to get more yield from cocoa fruit
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Snickers maker Mars to use gene-editing in pursuit of stable chocolate supply
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Rossmann returns home with new accolades from the Retailer of the Year and Symbol of Sustainability competitions
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A net, not a network: the art of networking
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Syngenta’s sustainability program reaches a new level in Dióskál
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >