Radnóti secondary school students learn about plant-based nutrition
NÉGYOSZ launched the Smart Protein programme last November and by now it has reached its next stage: the programme presented the possibilities of plant-based nutrition to students at the ELTE Radnóti Miklós Secondary School, with the help of vegan chef, horticultural engineer and nutrition expert Gergely Zsolnay.
This article is available for reading in Trade magazin 2025/6-7.
Students also had the opportunity to taste BiOrganik VeganChef sandwich spreads, Vega-Farm grain sausages and seitan ham.
Related news
Demand for plant-based protein is the engine of the European nut market
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Responsible Gastro Hero Foundation: a sourdough and kombucha sharing campaign
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Hungarian Product is 20 years old – a reliable compass in the domestic FMCG sector
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >KPMG CEO Outlook 2025: replanned trust
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Sunday lockdowns may return in Europe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
