Radnóti secondary school students learn about plant-based nutrition
NÉGYOSZ launched the Smart Protein programme last November and by now it has reached its next stage: the programme presented the possibilities of plant-based nutrition to students at the ELTE Radnóti Miklós Secondary School, with the help of vegan chef, horticultural engineer and nutrition expert Gergely Zsolnay.
This article is available for reading in Trade magazin 2025/6-7.
Students also had the opportunity to taste BiOrganik VeganChef sandwich spreads, Vega-Farm grain sausages and seitan ham.
Related news
Eleplant, 75% plant-based spread 200 g
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A bright future for the plant-based food market
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >NÉGYOSZ did a lot for plant-based foods in the summer
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
EU tax on ultra-processed foods and alcoholic beverages could come – EU’s first cardiovascular action plan is being prepared
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >We spend record amounts during Black Friday sales, wage transparency is more than compliance
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungarian food exports open up to the Baltics
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

