Radnóti secondary school students learn about plant-based nutrition
NÉGYOSZ launched the Smart Protein programme last November and by now it has reached its next stage: the programme presented the possibilities of plant-based nutrition to students at the ELTE Radnóti Miklós Secondary School, with the help of vegan chef, horticultural engineer and nutrition expert Gergely Zsolnay.
This article is available for reading in Trade magazin 2025/6-7.
Students also had the opportunity to taste BiOrganik VeganChef sandwich spreads, Vega-Farm grain sausages and seitan ham.
Related news
Free-from, but still complete
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Nutella Plant-Based: the world-famous spread is now available in a vegan version
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Demand for high-quality Hungarian lamb is growing abroad
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
More from less – this is how the world is cooking in 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Consumer consciousness is limited by our wallets
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Swiss Supermarkets Embrace Cryptocurrency Payments
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >