The Hungarian chefs can earn about the same money as their colleagues in Western Europe
According to the President of Hungarian Caterers Industry Board, there is a labor shortage in the hospitality industry, but the chefs earning about the same money as their colleagues in Western Europe, however, the chef training needs to be improved.
Kovács László told Kossuth Radio on Friday that the chefs these days want to go abroad to study, but then return to Hungary. Anyone who is ambitious can make a living in the hospitality industry in Hungary – he added. (MTI)
Related news
(HU) Már most borítékolható a Gundel-díjkiosztó gálaebéd sikere
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >This is how much a Sunday breakfast costs today at the best Hungarian places
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >METRO’s Tasty Hungary initiative has been launched
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
(HU) Prémium ital, prémium irodalom
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Eurostat: the number of guest nights spent in EU tourist accommodation establishments exceeded three billion in 2024
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >World Bread Day celebrated with a national charity event
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >