Trademagazin > Horeca > Hungary’s first gastronomy map explored the restaurant habits of the population
Hungary’s first gastronomy map explored the restaurant habits of the population
🎧 Hallgasd a cikket:
The country’s first gastronomy map explored the restaurant going habits of the Hungarian population.
According to a representative survey conducted by the Ipsos Research Institute on behalf of the Dining Guide, 41 percent of the 8 million adult population go to a restaurant at least every six months, and 13 percent monthly. (MTI)
Related news
Even though half of Hungarians are stressed about Christmas gifts, we don’t compromise on quality
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Transition to a plant-based diet could transform the labour market in agriculture
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
More related news >
Related news
Taxes and proportions
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A return to the basics of classic bar culture: the Lazy Lion bar has opened in Adria Palace
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Avokadó van és lesz! – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

