A method based on biological control of mushroom cultivation was developed with the participation of SZTE

SZTE-Új Champignons Kft: a new method for growing mushrooms
In the project with a total budget of almost 900 million forints – for which 655 million forints of EU support was received – the company’s specialists worked together with the staff of the Department of Microbiology of SZTE.
It was investigated how the ecological approach can be applied in all phases of mushroom production and processing. Synthesizing the results of comp,lex chemical, hygienic and pathological surveys, a new, innovative technology based on biological control has been developed for mushroom cultivation. (MTI)
Related news
Developments in the mushroom industry are ripe.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Hungarian Chamber of Agriculture expects the domestic mushroom market to stabilize in the coming months
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A new Hungarian development utilizes mushroom production waste
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Premium drink, premium literature
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Responsible Gastro Hero Foundation: a sourdough and kombucha sharing campaign
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Style, language and tools
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
