Protein extracted from mushrooms and algae can help
This spring the scientist of the Potsdam Institute for Climate Impact Research published a study, which says we could lower the level of deforestation by 56% a year by 2050 if we substituted 20% of the red meat we eat with microbial proteins extracted from mushrooms and algae. Presently we lose 10 million hectares of forest a year, from which 75% is cut down to have more land for agricultural production.
//
This article can be read on p 128 of Trade magazin 2022.08-09.
Related news
AM: ornamental plant growers can continue to count on government support
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Ministry of Agriculture supports the food industry’s adaptation to new challenges
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >István Nagy: the total output value and profitability of agriculture have also increased
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Record-breaking Black Friday in online orders
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Campaign launched to dispel misconceptions about meat and dairy products
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The newest PENNY store opened in downtown Szolnok
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

