Protein extracted from mushrooms and algae can help
This spring the scientist of the Potsdam Institute for Climate Impact Research published a study, which says we could lower the level of deforestation by 56% a year by 2050 if we substituted 20% of the red meat we eat with microbial proteins extracted from mushrooms and algae. Presently we lose 10 million hectares of forest a year, from which 75% is cut down to have more land for agricultural production.
//
This article can be read on p 128 of Trade magazin 2022.08-09.
Related news
NAK-FruitVeB: demand for table grapes is growing
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Consumer demand for table grapes is growing significantly
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Emergency situation in Hungarian potato fields – where do producers go from here?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Egg market 2025: rising prices, declining production and new export opportunities
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Artificial meat: revolutionary innovation or uncertain future?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Mars named to TIME magazine’s list of the world’s best companies for 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >