Protein extracted from mushrooms and algae can help
This spring the scientist of the Potsdam Institute for Climate Impact Research published a study, which says we could lower the level of deforestation by 56% a year by 2050 if we substituted 20% of the red meat we eat with microbial proteins extracted from mushrooms and algae. Presently we lose 10 million hectares of forest a year, from which 75% is cut down to have more land for agricultural production.
//
This article can be read on p 128 of Trade magazin 2022.08-09.
Related news
Drought, poor harvest, technological breakthroughs – this is how the 2025 agricultural season ended
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >COP30: Extreme weather is already affecting food production
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Péter Zambó: the challenges of climate change must be addressed with nature-based solutions such as afforestation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Monster takes on Alani Nu with female-focused energy drink
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >PENNY ranks first among TOP Employers
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Coop Economic Group celebrated its 30th anniversary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

