Protein extracted from mushrooms and algae can help
This spring the scientist of the Potsdam Institute for Climate Impact Research published a study, which says we could lower the level of deforestation by 56% a year by 2050 if we substituted 20% of the red meat we eat with microbial proteins extracted from mushrooms and algae. Presently we lose 10 million hectares of forest a year, from which 75% is cut down to have more land for agricultural production.
//
This article can be read on p 128 of Trade magazin 2022.08-09.
Related news
Campaign about the sustainability of meat consumption
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Agriculture must respond to climate change with an immediate and complete structural change
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >István Nagy: less water is flowing out of the country today than it is coming in
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Why buy Hungarian? Imported vs. domestic
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungarians say food waste is as big a problem as climate change
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The success of Hungarian products in PENNY remains unbroken
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

