Safe food production is aided by NAK’s new publication
Establishing and maintaining safe food production is essential for all actors in the food supply chain. The legislation obliges the actors in the chain to comply with the regulations and to produce products that, even with regard to further processing steps, do not endanger the health of consumers.
It should also be borne in mind that, as a result of the globalization of food supply and the consolidation of retail trade, there is a growing need to introduce internationally recognized food safety systems that focus on customer expectations.
Related news
Nébih: labeling errors found in dry rosé sparkling wines
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >If you want fresh pine, look for Hungarian-produced pine
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Campaign launched to dispel misconceptions about meat and dairy products
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
László Pekó: “Coop isn’t just a network, it is a way of life – and has been for 30 years”
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Winners of the 2025 Retailer of the Year award announced
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >K&H: significant price drop in the pork market
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
