A program for promoting buffalo meat was launched
A program for the promotion of buffalo meat and the dishes made from it was launched. As the first station of the program a gastronomy day was organized for catering professionals in Ópusztaszer, on Wednesday.
Rácz András, Minister of State of the Ministry of Agriculture, responsible for Environmental Affairs stated at the event that although the buffalo meat is very delicious and valuable it is very less known.
The domestic buffalo meat is more fleshy, reddish, smoother than beef and has a high protein content, low fat content and is rich in minerals – he added. (MTI)
Related news
Expensive snacks – you have to dig deeper into your wallet for meat
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Fake news about roundworms shakes the US cattle market
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Berobbant a brazil húsexport: ötszörösére nőtt a marhahús-kivitel az USA-ba
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Winners of the 2025 Hungaropack Hungarian Packaging Competition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Turmoil in the tubs
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Margin reduction extended to new products – in-store price restrictions remain in place until the end of February
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

