Hosts could lose 400 billion
🎧 Hallgasd a cikket:
More specifically, the absence of New Year’s Eve guests at the very end of December. The forced closures (the 23-hour, then full) pushed hospitality into a nadir in April, when markets fell by a quarter.
Summer brought better months, but the troubles caused by the second wave of the pandemics that began in the autumn washed away more of the restaurant market. Unfortunately, not all caterers will be able to climb out of this pit anymore.
Related news
Chez deep freezer!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >AI agents in hospitality
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Oktoberfest kicks off in Munich with crowds and high prices
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
More related news >
Related news
Global front lines on the food essentials market: beyond bread
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Visit Hungary: International tourism conference to be held in Budapest on October 14-15
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The 12th Kürtőskalács Festival opens with Pink Kürtőskalács and desserts
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >