3 tips for a more sustainable diet
While it is convenient to point the finger at the private jets of the richest or the giant cargo liners to say that there is nothing we can do for sustainability ourselves, in reality a lot depends on the everyday choices of consumers, including, for example, our eating habits. It may seem complicated and expensive to green our entire diet at first, but luckily there are simple practices to take smaller but more important steps.
3 tips:
- more plant-based food
- pay attention to the source of your food
- do not use dairy-based butter.
Related news
Broccoli is already in your head, but it’s a long way to the plate
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Nutri-Score, or the bittersweet energy label of foods
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >From the lab to your wrist: cutting-edge nutrition tracking technology comes to the Galaxy Watch
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Premium drink, premium literature
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Responsible Gastro Hero Foundation: a sourdough and kombucha sharing campaign
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Style, language and tools
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
