A 21st-century solution
🎧 Hallgasd a cikket:
Thanks to a cooperation by bedrock.farm and France Gourmet, top category chefs can get fresh vegetables from a cellar in Ferencváros, Budapest in just 40 minutes. The premium cooking ingredient supplier and the indoor vegetable growing start-up also help each with the project in the currently restructuring market. //
Related news
Table reservations have started for the autumn National Restaurant Week
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Smoking rules to be further tightened in Belgium
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Strategic acquisition completed: Eisberg Hungary Kft. is now part of Green Factory
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
More related news >
Related news
The new trend in fall travel: Generation Z is looking for affordable luxury
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >What drink flavours did the summer bring?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Rajzolj reggelit – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >