Veszprémben bővít a WHC Csoport

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2021. 11. 25. 11:18

Veszprém megyében jelenleg közel 50 olyan beruházás zajlik, amelyekről a pandémia alatt döntöttek az érintett vállalatok. Ezek összértéke eléri az 50 milliárd forintot és összesen 12.000 munkahely megvédéséhez járulnak hozzá. A régióban így számos területen folyamatosan szükség van munkaerőre. A folyamatokra reagálva hazánk egyik vezető HR-szolgáltatója, a WHC Csoport közvetlen képviseletet nyitott Veszprémben.

Közvetlen képviseletet nyitott Veszprémben a WHC Csoport

Többek között, a Beurer-Hungaria Kft., az MTD Hungária Kft., a Nass Magnet Hungária Kft., illetve a ThyssenKrupp jelentette már be idén, hogy új beruházást hoz Veszprémbe, illetve a régióba, ahol ezeknek is köszönhetően folyamatos a munkaerőigény a vállalatok részéről az autóipar, a feldolgozóipar, az elektronikai ipar és a logisztika területén is.

A magyar tulajdonú, munkaerőkölcsönzéssel, munkaerőközvetítéssel, diákmunkával, kiszervezett HR szolgáltatásokkal és bérszámfejtéssel foglalkozó WHC Csoport Veszprémben nyitotta meg 10. hazai irodáját. A képviselete segítségével így közvetlen személyes jelenlétet biztosítva meglévő és jövőbeli partnereinek a régióban.

„Veszprém a központja az egyik legdinamikusabban fejlődő hazai régiónak, mely kiváló elhelyezkedése, infrastruktúrája és a jelenlévő tekintélyes felsőoktatási kapacitás miatt várhatóan a jövőben is jelentős gazdasági növekedést ér majd el. Ennek megfelelően a munkaerőpiac is állandó mozgásban van, számos iparágban folyamatosan igény van új munkaerőre. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy kidolgozott expanziós stratégiánk aktuális lépéseként Veszprémben megnyitjuk 10. magyarországi irodánkat, mely a közvetlen jelenlét miatt kiváló lehetőséget teremt számunkra, hogy jelenlegi és jövőbeli partnereinkkel közvetlen és szoros együttműködést folytassunk, a felmerülő igényekre gyorsan és rugalmasan reagáljunk” – hívta fel a figyelmet Göltl Viktor, a WHC Csoport ügyvezetője.

„A vállalkozás Veszprémbe való települése remélhetőleg enyhíteni tud az évek óta tapasztalható városi munkaerőhiányon, és segíteni tud annak kezelésében” – emelte ki Hegedűs Barbara, Veszprém fenntarthatóságért felelős alpolgármestere a WHC Csoport veszprémi irodamegnyitóján.

Veszprém és környékének folyamatos fejlődése biztosított, hiszen a megyében összesen 48 olyan beruházás zajlik jelenleg, melyekről a világjárvány alatt hoztak döntést az érintett vállalatok tulajdonosai. Az 50 milliárd forint összértékű beruházásokkal összesen tizenkétezer munkahelyet védtek meg.

„A fővárost és Pest megyét a veszprémi régió követi a betöltetlen álláshelyek tekintetében. Jelenleg főként az autó- és élelmiszeriparban tevékenykedő partnereink vannak a régióban, de lényegében bármely iparágban jelentkezik létszámigény, legyen az akár szellemi, akár fizikai pozíció, készséggel állunk partnereink rendelkezésére. Veszprémi irodánkon keresztül munkaerőkölcsönzés, munkaerőközvetítés, diák- és nyugdíjas, valamint kismama-szövetkezeti foglalkoztatás, illetve bérszámfejtés, outsourcing szolgáltatásokat nyújtunk partnereinknek” – tette hozzá Dudás Darinka, a WHC Csoport Veszprém megyei területi vezetője.

 

 

Címkék: , ,

Kapcsolódó cikkeink