Vénusz Vajvarázslat és Vénusz Valódi Vajjal sütéshez
A Vénusz vajjal készült újdonságai tökéletesen egyesítik a margarin lágyságát a vaj tradicionális zamatával. A Vénusz Vajvarázslat kiemelkedően magas, 47%-os vajtartalmának köszönhetően rendkívül ízletes és könnyen kenhető. Sós változatban is kapható, kitűnő kiegészítője lehet minden reggelinek, kisebb- és nagyobb étkezésnek.
Sütéshez válasszuk a Vénusz Valódi Vajjal terméket, amely a hűtőből kivéve is azonnal eldolgozható, ugyanakkor vajtartalmának (11%) köszönhetően tradicionális ízvilágot kölcsönöz a sós és édes süteményeknek egyaránt.
Kapcsolódó cikkeink
A Vandemoortele vásárolja meg a Bunge európai margarin üzletágát
A belga Vandemoortele élelmiszeripari vállalat megvásárolja az amerikai Bunge európai…
Tovább olvasom >Vaj- és margarinmárkák: az erő velük van
Bár versenytársak, mégis sok közös vonása van a vaj- és…
Tovább olvasom >Együtt edukál a Tej Terméktanács és a Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft.
A Tej Terméktanács és a Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft.…
Tovább olvasom >További cikkeink
Most akár 20%-kal olcsóbban szerezhetők be a magyar lecsó alapanyagai a PENNY-ben
A nyári szezon kihagyhatatlan kedvence a friss, házias lecsó, amelyhez…
Tovább olvasom >Dinnyére sör? Avagy mivel hűsítik magukat a magyarok a kánikulában?
Többen választják a légkondicionálót az otthoni hőség enyhítésére, mint a…
Tovább olvasom >Alkoholmentes újdonság a balatoni borvilágban
A Laposa Birtok új mérföldkőhöz érkezett: bemutatta első alkoholmentesített borát,…
Tovább olvasom >