Vénusz Vajvarázslat és Vénusz Valódi Vajjal sütéshez
A Vénusz vajjal készült újdonságai tökéletesen egyesítik a margarin lágyságát a vaj tradicionális zamatával. A Vénusz Vajvarázslat kiemelkedően magas, 47%-os vajtartalmának köszönhetően rendkívül ízletes és könnyen kenhető. Sós változatban is kapható, kitűnő kiegészítője lehet minden reggelinek, kisebb- és nagyobb étkezésnek.
Sütéshez válasszuk a Vénusz Valódi Vajjal terméket, amely a hűtőből kivéve is azonnal eldolgozható, ugyanakkor vajtartalmának (11%) köszönhetően tradicionális ízvilágot kölcsönöz a sós és édes süteményeknek egyaránt.
Kapcsolódó cikkeink
Kemény idők
A tavalyi áremelkedési hullám különösen rosszul érintette a tejtermékek között…
Tovább olvasom >A margarin reneszánsza
Napjainkban mind népszerűbbnek számít a növényi alapú étrend, aminek egészségügyi…
Tovább olvasom >További cikkeink
Hét vidéki nagyvárosban bővíti szolgáltatását az IKEA
A megfizethetőség és az elérhetőség jegyében az IKEA folyamatosan fejleszti…
Tovább olvasom >Korán érkezik a nyár a Borsodi Friss új ízével
Új, egzotikus ízvilágú taggal bővül a Borsodi Friss termékcsalád. A…
Tovább olvasom >NAK-FruitVeB: bőven jut exportra is a magyar tormából
A hazai piac mellett bőven jut exportra is a kiváló…
Tovább olvasom >