Vegyen részt Ön is MVI Gundel Károly díjátadó gálaebédjén

Szerző: Ipacs Tamás Dátum: 2025. 09. 08. 08:57
🎧 Hallgasd a cikket:

Korlátozott számban még kaphatók jegyek a Magyar Vendéglátók Ipartestületének a Gundel-díj átadásával összekötött gálaebédjére.

A tavalyi díjazottak, Kovács Lázár és Bicsár Attila idén szerepet kapnak az ebéd elkészítésében

    1. október 19-én vasárnap 12 órától a Magyar Vendéglátók Ipartestülete a hagyományokhoz híven ismét megrendezi Gundel Károly-díjátadó Gálaebédjét – a helyszín ezúttal is a Gundel Étterem lesz,

Az esemény műsorvezetője Gundel Takács Gábor.

A menüsort a tavalyi díjazottak, Kovács Lázár és Bicsár Attila, valamint a Gundel étterem séfje, Wolf András közösen készítik.

 A gálaebéd tervezett menüje:

Amuse bouche és Előételek

Rétegezett kacsamáj, füstölt pisztráng, zöldalma

Bicsár Attila – Sauska Borászat

­­­­*

Tésztában sült vadpástétom, pisztácia, gyümölcs chutney, makói fehérhagyma lekvár

Briós, rozskenyér, kalács

Wolf András – Gundel Étterem, Budapest

*

Sonka kóstoló 32 hónapos mangalica sonkából, vendégek előtt szeletelve,

kovászos kenyér, savanyított zöldségek

Kovács-Siklósi Lázár (Lázár Chef)

*

Lepények és krémek:

Vegán padlizsánkrém

Kápia paprikakrém

friss kemencés lepényekkel

Sajt

Wolf András – Gundel Étterem, Budapest

 

Leves

Fácán erőleves maceszgombóccal

Wolf András – Gundel Étterem, Budapest

 

Főétel

Borjúszűz érmék Kedvessy módon

roston sült libamájjal, gombával, tejfölös-kapros-paprikás mártással,

vajas galuskával/ burgonya fánkkal, zöldségekkel

Wolf András – Gundel Étterem, Budapest

 

Desszert

Klasszikus Gundel-palacsinta

Esterházy bonbon

Dobos tortácska

Rigó Jancsi

Mák Charlotte

Gundel Étterem és Jakabfi Dávid cukrász

Jegyigénylés:  Bíró Bernadett főtitkár, info@mvi.hu.

 

 

Kapcsolódó cikkeink