Ünnepi hangolódás költséghatékonyan – ajándékötletek 5000 Ft alatt

Szerző: Trademagazin Dátum: 2023. 11. 29. 11:54

A karácsonyi ajándékok beszerzése kapcsán az egyik legfontosabb tanács, hogy sose hagyjuk az utolsó pillanatra. Ennek ellenére gyakran előfordul, hogy hosszas tanakodás után sem jutunk előrébb, a hetek pedig gyorsan telnek és a végén mégis azon stresszelünk, hogy még mindig nem szereztük be az ajándékokat. Sokszor pedig a legegyszerűbb dolgok a leghasznosabbak. A Rossmann összegyűjtött néhány szuper tippet és 5000 forint alatti ajándékötletet, hogy mindenki megtalálhassa szerettei számára a legtökéletesebb ajándékot a fa alá.

A plasztik kártya beszerezhető bármely Rossmann üzletben

A Jolly Joker ajándékkártya

Az emberek egy része határozottan elutasítja még a gondolatát is, hogy ajándékkártyát ajándékozzon, pedig sokkal jobban járunk vele, mint egy rosszul kiválasztott ajándékkal. Ha közeli barátról, esetleg rokonról van szó és pontosan tudjuk, milyen üzletekben szokott vásárolni, illetve mit szeret csinálni, tökéletes választás lehet egy ajándékkártya, amit arra és akkor használ fel az illető, amikor valóban szeretné és szüksége van rá.

A Rossmann ajándékkártya ideális meglepetés lehet családtagoknak, barátoknak vagy akár munkatársaknak. A plasztik kártya beszerezhető bármely Rossmann üzletben, de akár online is igényelhető, ahol tetszőleges értéket lehet a kártyához rendelni, továbbá megújult kártya designok közül választhatunk. Érdemes azonban odafigyelni a lejárati időre, ugyanis az igényléstől számított 1 évig érvényes, ezt követően pedig elvész a kártyán maradt összeg.

Ajándékötletek 5000 Ft alatt

Az előre összeállított szépségápolási ajándékcsomagok esetében szintén fontos, hogy tisztában legyünk azzal, milyen termékeket használ szívesen, akit meg szeretnénk meglepni vele. A testápolás szerelmeseinek például tökéletes választás lehet egy díszdobozos, higiéniás termékeket tartalmazó összeállítás, de szuper ajándék lehet egy hidegen sajtolt szappanokat rejtő meglepetéscsomag is, amelyet gond nélkül használhatnak az érzékeny bőrűek is. A forró italok kedvelőinél biztos befutó lehet egy különlegesebb ízeket tartalmazó, személyre szabottan összeválogatott teacsomag. Narancsos gyömbér leheletnyi vaníliával, energizáló zöld bio vagy egy chai fűszeres – ezek a teák egészen biztosan nagy sikert aratnak az ünnepek alatt. 

Hűségkártyával még kedvezőbb

A Rossmann Magyarország tavasszal végzett piackutatásából kiderült, hogy a legjelentősebb kedvezményeket a drogériás törzsvásárlói programok kínálják. A vállalat Rossmann+ hűségprogramja keretében elegendő egy aktivált törzsvásárlói kártya, hogy az alapkedvezményeken felül további 5-30 százalék kedvezményt kapjunk az eleve akciós termékekre. Emellett pedig egy folyamatosan frissülő kuponfüzet is rendelkezésünkre áll. A VIP tagok ezenfelül minden naptári negyedévben 4db 10%-os végösszegi kedvezménykupont kapnak, amit személyesen az üzletekben válthatnak be.

Az együtt töltött idő megfizethetetlen

Legyen szó kisebb vagy nagyobb ajándékról, a legfontosabb az együtt töltött idő, ami mindennél többet ér. Egy izgalmas társasjáték vagy könyv, ezeréves családi receptekből megfőzött ebéd, egy finom desszert és a klasszikus karácsonyi filmek mellett csak hab a tortán, ha a fa alá is készülünk szeretteinknek néhány meglepetéssel.

Kapcsolódó cikkeink