Újrafelhasználható és menő – az ALDI poharait mindenki imádni fogja

Szerző: Trademagazin Dátum: 2019. 10. 24. 14:43

Egyre nagyobb gondot jelent az egész világon a műanyag szemét mennyisége, melynek nagy része egyszeri használat után válik hulladékká. Az ALDI számos lépést tesz azért, hogy üzleteiben csökkentse a műanyag felhasználását.

A „Mellőzni. Újrafelhasználni. Újrahasznosítani” nevű intézkedéscsomag részeként 2025-ig az összes saját márkás terméke 100%-ban újrahasznosítható csomagolásban lesz kapható, folyamatosan fejlesztik és vezetik be a környezetbarát alternatívákat.

Emellett egyre több olyan termék jelenik meg a kínálatban, mely környezetbarát. Az újrafelhasználható, tetővel ellátott pohár túlnyomórészt megújuló alapanyagokból készült és hosszú távon hű társa lehet a gazdájának, így hozzájárul a hulladék csökkentéséhez és a környezet védelméhez. A különféle divatos mintáknak nem lehet ellenállni, a nehézséget az okozza, hogy kiválasszuk, melyiket is vásároljuk meg magunknak közülük.

A 480 ml-es, levehető, BPA-mentes, hővédő szilikongyűrűvel ellátott poharak 999 Ft-os áron vásárolhatók meg 10.24-től a készlet erejéig.

Kapcsolódó cikkeink