Újra termel az AsiaFood verpeléti tésztagyára
Mintegy egymilliárd forintos költséggel újjáépítette és 2016. március 17-én ünnepélyes keretek közt újraindította üzemét Verpeléten az Asiafood Kft. A termelés valójában már január 4-én megkezdődött, alig több, mint egy évvel azután, hogy egy tűzben gyakorlatilag a teljes üzem megsemmisült.
Az újraindult üzem most 120 dolgozóval, az egy évvel ezelőtti kapacitás mintegy 50 százalékán működik, ezzel évi mintegy ezer tonna terméket tudnak előállítani. Jelenleg 16-féle töltött tésztát mintegy 50-féle kiszerelésben gyártanak, a termelés 100 százalékát nyugat-európai piacokra exportálják. Céljuk, hogy két éven belül elérjék a tűz előtti kapacitásukat és dolgozói létszámukat. Ennek érdekében folyamatosan fejlesztik a termékeiket, és ezekhez tervezik majd a további beruházásokat is.
Kapcsolódó cikkeink
Új tojástermelő telepet adott át a Gyermelyi Zrt.
1,4 milliárd forintos beruházással létrehozott tojástermelő egységet adott át csütörtökön…
Tovább olvasom >Praxisjog és piacvédelem
Más szakmák gyakorlatához hasonlóan a hazai vendéglátásban is a praxisjog…
Tovább olvasom >Több mint gesztus
A vendéglátó szektor újraindulását próbálva segíteni 508 partnerét ajándékozta meg…
Tovább olvasom >További cikkeink
Új fejezet nyílt a Pizza Hut történetében: Magyarországi modell alapján újulhat meg az étteremlánc
Szeptember 12-én vágták át a szalagot Pécs legnépszerűbb sétálóutcájában, a…
Tovább olvasom >Már 150 millió darab palackot, üveget és alumínium dobozt váltottak vissza a Lidl áruházakban
Mérföldkőhöz érkezett az új visszaváltási rendszerben a Lidl Magyarország. A…
Tovább olvasom >Stílus újragondolva- megújult a Hungaria pezsgő!
Új, a stílust és az eleganciát még inkább hangsúlyozó külsővel…
Tovább olvasom >